Overleg gebruiker:Klaas van Buiten

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikinieuws!

Introductie over Wikinieuws: welkom voor nieuwelingen

Hulp nodig?

  • Een overzicht van alle belangrijke pagina's op dit project: Wikinieuws:Help.
  • Voor al je vragen kan je terecht op de helpdesk.

Veel plezier en succes namens alle medewerkers van Wikinieuws!


Artikel starten
Een artikel starten kan je eenvoudig hieronder doen. Vul in het vak de titel in waarover je artikel zal gaan.
Maak je voor de eerste keer een artikel aan? Lees zeker de tips en tricks op de pagina: een artikel schrijven!


Je kan ook opinies, interviews, recensies, reisverslagen en nog veel meer schrijven, zie voor een overzicht: Wikinieuws:Originele reportage

C&T 7 jul 2005 13:18 (UTC)

Beginnetjes[bewerken]

Patio,

je laatste 2 toevoegingen zijn slecht beginnetjes, met titels die niet slaan op de inhoud. Ik heb ze beide genomineerd voor verwijdering. HenkvD 22 mei 2006 08:19 (UTC)

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 04:11 (UTC)

Korte uitleg brongebruik[bewerken]

Hoi, de bron die je hier toevoegde was hier niet op de goede plek, omdat dit een nieuwsbericht uit 2006 is. Anders dan op andere projecten zijn de pagina's hier op een gegeven moment gewoon helemaal klaar. Inmiddels heb ik op de basis van deze bron een nieuw artikeltje gestart, met de datum van de bron als aanmaakdatum. Op Categorie:Moord op Jesse Dingemans kun je alle m.b.t dit onderwerp verwante artikelen vinden. Dank je wel verder voor je bijdragen. De Wikischim (overleg) 22 sep 2017 11:39 (CEST)

Ik zie nu ook dat je niet meer werkende links onzichtbaar had gemaakt op Vermoedelijke moordenaar Jesse is 22-jarige man en Kind gedood op basisschool. Dat is weer ongedaan gemaakt, naar ik begrijp omdat het de bedoeling is dat de archiveerbot erop wordt gezet. De Wikischim (overleg) 22 sep 2017 18:25 (CEST)

Eerst zeg je dat er geen bronnen uit 2006 mogen staan en vervolgens zet je bronnen uit dat jaar terug. Dat snap ik even niet, want bijzonder inconsequent. Hoe zijn nu de regels en laat je het (on)zichtbaar maken van oude bronnen aan een archiveerbot over zodat we helemaal niet meer met de hand aan artikelen mogen werken ook al zijn er onbereikbare bronnen? De ene bron die er nog op de lemmata stond is de enige van het stel die nog te vinden is. Daar stond ook nog een titel op die de lading niet echt dekt.KlaasZ4usV (overleg) 22 sep 2017 20:41 (CEST)

url naar La Stampa[bewerken]

Hij werkte toch al wel, geloof ik, al schreef ik net in een bewerkingssamenvatting van niet. Het kwam misschien doordat ik zelf iets verkeerd deed bij het kopiëren naar het standaard opmaaksjabloon hier. Gelukkig was het artikel dat je linkte op Google vrij snel terug te vinden. Hij staat er nu dus in op de manier zoals die hier gebruikelijk is bij het bronvermelden. De Wikischim (overleg) 12 dec 2018 18:33 (CET)