Overleg gebruiker:De Wikischim

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zie Overleg gebruiker:De Wikischim/Archief1 voor ouder overleg.

Even ter info[bewerken]

Dag DW,

Even ter info: Ik had je op mijn OP in de CC gezet. Hopelijk vind je het niet erg. Met vriendelijke groet, Nieuwsgierige Gebruiker (OverlegMijn CA) 8 mei 2021 19:53 (CEST)

Hoi, aardig dat je me hier even op wijst, maar dat is in feite niet nodig omdat ik het toch al standaard bij mijn meldingen zie. Inhoudelijk: zo'n misbruikfilter is OK wat mij betreft, maar dit is geen onderwerp waar ik verder veel van weet. De eventuele doorvoer kun je dus beter met bijv. Ymnes of iemand anders die hier goed in zit bespreken. Succes en groet, De Wikischim (overleg) 8 mei 2021 23:41 (CEST)
Maar ondanks dat, als beheerder heb je de mogelijkheid om misbruikfilters te kunnen bewerken of zelfs aan te maken; zie ook deze pagina. Maar of de rest zoiets zou willen, ik kan wel naar de redactieruimte gaan en het erover hebben. En idd moet dit besproken worden met de gebruikers die hier verstand van hebben. Nieuwsgierige Gebruiker (OverlegMijn CA) 9 mei 2021 09:01 (CEST)
Ik zie een en ander wel als deze functionaliteit eenmaal is ingesteld. Voor nu heb ik even geen tijd om me hierin uitgebreid te gaan verdiepen, sorry. Sowieso heb ik momenteel helaas maar weinig tijd voor dit project en als ik wel iets kan doen, schrijf ik liever in de hoofdnaamruimte. Mvg, De Wikischim (overleg) 11 mei 2021 19:46 (CEST)