Overleg gebruiker:Ymnes

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikinieuws!

Introductie over Wikinieuws: welkom voor nieuwelingen

Hulp nodig?

  • Een overzicht van alle belangrijke pagina's op dit project: Wikinieuws:Help.
  • Voor al je vragen kan je terecht op de helpdesk.

Veel plezier en succes namens alle medewerkers van Wikinieuws!


Artikel starten
Een artikel starten kan je eenvoudig hieronder doen. Vul in het vak de titel in waarover je artikel zal gaan.
Maak je voor de eerste keer een artikel aan? Lees zeker de tips en tricks op de pagina: een artikel schrijven!


Je kan ook opinies, interviews, recensies, reisverslagen en nog veel meer schrijven, zie voor een overzicht: Wikinieuws:Originele reportage


Redirects[bewerken]

Hoi, zeg ik zie dat je nou toch bent begonnen met het opruimen van redirects die zijn achtergebleven na een hernoeming (ik zie in de verwijdergeschiedenis van gisteren bijv. het warmterecord van afgelopen maand en de koppeling van Crew Dragon staan). Heel mooi, dat is dus geen probleem meer? Ik kan overgebleven redirects dus vanaf nu gewoon voor directe verwijdering nomineren zonder dat jij daar moeite mee hebt? Ik zou dat namelijk heel graag voortaan altijd doen, ik wil nl. liever geen rommel tot in lengte van dagen in de hoofdnaamruimte hebben staan. De Wikischim (overleg) 11 mrt 2019 15:21 (CET) Oh, het gaat blijkbaar alleen maar om overlegpagina's, zie ik nu. Die krijgen een andere behandeling? De Wikischim (overleg) 11 mrt 2019 15:50 (CET)

Het gaat inderdaad alleen om de overlegpagina's. Van de andere pagina's heb ik rechtstreekse linken gemaakt. In het verleden heb ik een groot aantal voordelen opgenoemd om die linken niet te verwijderen. Verwijderen levert daarbij geen enkel voordeel op, want de rode oude linken worden juist extra zichtbaar in de paginageschiedenis. Behouden is daarom erg belangrijk. Ymnes (overleg) 11 mrt 2019 17:27 (CET)

Categorie:Ouderschap[bewerken]

Hoi, deze past echt niet zomaar in Categorie:Huwelijk. Tegenwoordig zijn er juist bijna meer ongehuwde dan gehuwde stellen met een of meer kinderen. Anderzijds zijn er ook altijd huwelijken zonder kinderen geweest. Deze twee cats horen daarom gewoon naast elkaar te bestaan, niet als onder- en bovenliggende cat. Vind je het dus niet erg als ik deze ongedaan maak, of doe je het zelf even? De Wikischim (overleg) 16 mrt 2019 17:21 (CET)

Nee, ik wil niet dat je me zomaar terugdraait. Ik kijk zelf wel even. Ymnes (overleg) 16 mrt 2019 17:23 (CET)
Is goed, maar dit klopt gewoon echt niet, sorry. De Wikischim (overleg) 16 mrt 2019 17:25 (CET)
Dat weet ik ook wel, maar ik wil niet dat je meteen wat ongedaan maakt als ik ergens veel tijd in gestoken heb. Ik heb hem net ook gewoon aangepast. Als je goede argumenten hebt, ben ik ook altijd wel te overtuigen. Ymnes (overleg) 16 mrt 2019 17:26 (CET)
Nu is-ie goed denk ik, dank je. De Wikischim (overleg) 16 mrt 2019 17:27 (CET)
Graag gedaan Duim omhoog Ymnes (overleg) 16 mrt 2019 20:38 (CET)