Overleg gebruiker:Virtlink

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op Wikinieuws!

Introductie over Wikinieuws: welkom voor nieuwelingen

Hulp nodig?

  • Een overzicht van alle belangrijke pagina's op dit project: Wikinieuws:Help.
  • Voor al je vragen kan je terecht op de helpdesk.

Veel plezier en succes namens alle medewerkers van Wikinieuws!


Artikel starten
Een artikel starten kan je eenvoudig hieronder doen. Vul in het vak de titel in waarover je artikel zal gaan.
Maak je voor de eerste keer een artikel aan? Lees zeker de tips en tricks op de pagina: een artikel schrijven!


Je kan ook opinies, interviews, recensies, reisverslagen en nog veel meer schrijven, zie voor een overzicht: Wikinieuws:Originele reportage

Welokm en bedankt voor je bijdrage. HenkvD 22 okt 2007 18:17 (UTC)
Welkom terug. HenkvD 20 aug 2009 09:02 (UTC)

Ga zo door![bewerken]

Fijn dat er weer artikelen verschijnen op Wikinews!!! --94.210.91.61 20 aug 2009 14:22 (UTC)

Inderdaad heel mooi! Ga zo door! Hopelijk wordt hij niet gesloten! Mezelf14 22 aug 2009 11:46 (UTC)

ff dimmen[bewerken]

Beste Virtlink;

  • Dit "Maak een account of ik blijf reverten" valt niet onder normaal burgerlijk fatsoen. Ik ben nu inmiddels wel ingelogd, maar ook als er een anoniem iets doet wat je niet aanstaat past het niet om op een dergelijke manier te reageren.
  • Ik zie dat je nu een RELEVANT plaatje hebt neergezet bij het nieuws item, prima! Maar het is natuurlijk onzin als je stelt " ik gebruik altijd een plaatje bij mijn nieuwsberichten" Waarom iets gebruiken dat niet terzake doende is ??
  • Eindigend in een positieve noot, ik hoop dat je poging om wikinews in de lucht te houden gaat slagen! vr groet--Saschaporsche 20 jan 2010 08:22 (UTC)


Goedendag Sashaporsche. Je draait mijn wijziging tweemaal terug en normaliter zou ik jouw wijziging niet wéér terugdraaien maar een topic op je overlegpagina starten. Daarvoor is het makkelijker en (als je toevallig een veranderend IP-adres hebt of een IP-adres dat door meerdere mensen wordt gebruikt) ook duidelijker als ik je direct op je Gebruikerspagina kan aanspreken. Het gebeurt niet zelden dat een anoniem iemand iets terugdraait of veranderd (en dat meerdere malen doet) slechts om de wiki of een persoon dwars te zitten. Ik blijf bij wat ik zei en meende het ook: maak een account aan (die heb je blijkbaar al) of ik blijf reverten. Blijkbaar was de enige manier om met je te communiceren via het geschiedenislog. Ik blijf het verwijderen van de afbeelding terugdraaien slechts omdat ik niet met je in overleg kan treden en jij dat blijkbaar ook niet doet. Onder burgerlijk fatsoen hoort ook dat als je wijziging wordt teruggedraait en het staat je niet aan, dat je dat even meld op de overlegpagina van die persoon en dan komen we er samen wel uit.
Ten tweede mag ik best stellen dat ik altijd een plaatje bij mijn nieuwsberichten gebruik. Ik ben zowat de enige semi-actieve schrijver op deze wiki en een plaatje, hoe onrelevant ook, vind ik een pluspuntje bij elk artikel. Je hoeft het niet met me eens te zijn maar kom dan met gegronde argumenten waarom een onrelevant plaatje zo vervelend is. Trouwens: de meest gelezen nieuwssites, bijvoorbeeld Nu.nl, heeft ook een onrelevant plaatje bij elk artikel. Een hond bij Honden eten man in bijzijn van ex-vrouw, een FBI badge bij FBI verzamelde illegaal telefoongegevens en daarom ik een KLPD politieboot bij Binnenvaartschip ramt monumentale woning aan Zaan. Ik heb uiteindelijk speciaal voor jou de afbeelding van het schilderij van Monet op Commons geupload, omdat er gewoon geen andere afbeelding van die woning was.
Kortom, bij reverten: graag inloggen, dan kan ik overleggen. Vandaar de opmerking.
Virtlink 20 jan 2010 11:50 (UTC)