Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Adnergje

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikinieuws
Welkom op Wikinieuws!

Introductie over Wikinieuws: welkom voor nieuwelingen

Hulp nodig?

  • Een overzicht van alle belangrijke pagina's op dit project: Wikinieuws:Help.
  • Voor al je vragen kan je terecht op de helpdesk.

Veel plezier en succes namens alle medewerkers van Wikinieuws!


Artikel starten
Een artikel starten kan je eenvoudig hieronder doen. Vul in het vak de titel in waarover je artikel zal gaan.
Maak je voor de eerste keer een artikel aan? Lees zeker de tips en tricks op de pagina: een artikel schrijven!


Je kan ook opinies, interviews, recensies, reisverslagen en nog veel meer schrijven, zie voor een overzicht: Wikinieuws:Originele reportage

-- Welkom en bedankt voor je bijdragen. PS voor de correcte werking is niet NIIET noodzakelijk om datumcategorieen ook daadwerkelijk aan te maken, al staan rode links onderaan naatuurlijk niet zo netjes. HenkvD 30 jun 2006 18:59 (UTC)

Oké, bedankt! Adnergje 8 jul 2006 16:00 (UTC)

Sysop[bewerken]

Dennis, bedankt voor je aanmelding als sysop. Mijn steun heb je in ieder geval. HenkvD 21 sep 2006 18:41 (UTC)

Bedankt Henk! Mi kan dit project alle hulp gebruiken ;-)
Gefeliciteerd met je aanstelling als sysop!! :D Emmelie 30 sep 2006 09:19 (UTC)
  • Ik vind de Actualiseer knop niet echt passen bij het sjabloon aangezien het sjabloon juist de mogelijkheid biedt voor nieuwe dingen. Ik kan er helaas weinig aan doen dat de Cacheservers van Wikipedia niet versneld cachen maar ik wacht in spanning de definitieve versie van het Sjabloon af. -- Fly-Man 28 jan 2007 00:30 (UTC)

Berichtgeving over brand[bewerken]

Hallo,

Dan stel ik voor om te titel van mijn artikel te wijzigen in Brand veroorzaakt ook overlast in Zaanstad en Purmerend. Akkoord (heb op dit moment geen IRC client). --JoostH 30 jan 2007 16:32 (UTC)

Dat is een goed idee, dan blijft het ene artikel het zeg maar "hoofdartikel", en wordt van daaruit verwezen naar jouw artikel.
Okee, dan hebben we het goed opgelost. --JoostH 30 jan 2007 17:34 (UTC)

Redactieruimte[bewerken]

Hai Adnergje, sinds vandaag is de redactieruimte onbereikbaar, hij geeft een wit scherm. Ik heb uit het verwijderingslog begrepen dat er een aanpassing in de MediaWiki software is geweest ivm de verwijdering van Help:Bewerken; ik heb er weinig verstand van, maar denk jij dat dat de oorzaak kan zijn, of heb je enig idee wat het anders kan zijn? Groeten, Hajo 14 mei 2008 13:17 (UTC)

Hai Adnergje, het is al opgelost, het verschijnsel is uit zichzelf verdwenen schijnt het...raadselachtig. Groeten, Hajo 14 mei 2008 15:54 (UTC)
Hoi Hajo, als de redactieruimte onbereikbaar was, kan dat misschien liggen aan een slechte verbinding, maar het kan volgens mij absoluut niet gelegen hebben aan een aanpassing aan MediaWiki... Ach ja, het is weer opgelost en daar gaat het om :-)
Het lag aan het venster met recente wijzigingen. Op Wikipedia was bijvoorbeeld ook de controlelijst vandalismebestrijding kaduuk. Niels 14 mei 2008 19:34 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Hoi Adnergje, verzoek om:

Categorie:Wikinews:In ontwikkeling[bewerken]

Hai Adnergje, ik zag dat jij indertijd de Categorie:In ontwikkeling hebt hernoemd naar Categorie:Wikinieuws:In ontwikkeling; ik wil voorstellen om dat weer terug te veranderen omdat hij dan meer in lijn is met de andere subcats van Categorie:Artikel, die ook niet voorafgegaan worden door Wikinews, maar misschien zijn er redenen om dat niet te doen? Groeten, Hajo 7 jun 2008 21:55 (UTC)

Hoi Hajo, ik heb indertijd de titel gewijzigd, omdat ik dacht dat het geen gewone categorie is, maar een categorie voor artikelen die nog niet goed genoeg zijn om echt op Wikinews te kunnen staan. Eigenlijk weet ik nu niet meer of dat wel zo'n goed idee was... Misschien beter in de redactieruimte gooien?
Okee, ik zal het daar voorstellen. Groeten, Hajo 8 jun 2008 15:51 (UTC)