Overleg gebruiker:219.78.190.238

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikinieuws
Welkom op Wikinieuws!

Introductie over Wikinieuws: welkom voor nieuwelingen

Hulp nodig?

  • Een overzicht van alle belangrijke pagina's op dit project: Wikinieuws:Help.
  • Voor al je vragen kan je terecht op de helpdesk.

Veel plezier en succes namens alle medewerkers van Wikinieuws!


Artikel starten
Een artikel starten kan je eenvoudig hieronder doen. Vul in het vak de titel in waarover je artikel zal gaan.
Maak je voor de eerste keer een artikel aan? Lees zeker de tips en tricks op de pagina: een artikel schrijven!


Je kan ook opinies, interviews, recensies, reisverslagen en nog veel meer schrijven, zie voor een overzicht: Wikinieuws:Originele reportage


Even een vraag aan u[bewerken]

Beste 219.78.190.238,

Ik heb even een vraag aan u en de vraag is of u deze bestandswijziging op Categorie:Internationale betrekkingen van het Verenigd Koninkrijk kunt uitleggen, want u legde uw wijziging niet via een bewerkingssamenvatting of overlegpagina uit terwijl het handig kan zijn voor vandalismecontroleurs zoals ik. Bij het gebruik van zo'n bewerkingssamenvatting of overlegpagina is het zo dat u de kans dat uw wijzigingen worden teruggedraaid kunt verminderen omdat u de vandalismecontroleurs makkelijker maakt om uw wijzigingen te controleren.

Als u zo vriendelijk bent om dat uit te leggen, dank ik u bij voorbaat. Ook als u zelf vragen heeft, mag u ze stellen.

Met vriendelijke groet: Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 15 dec 2019 17:34 (CET)Reageren[reageer]

Beste anonieme gebruiker, ik kwam vandaag achter dat Bestand:Theresa May speech to UN General Assembly.jpg op Commons verwijderd is wegens auteursrechten. Aan de ene kant klopte uw wijziging en ik wil daarom ook m'n excuses aanbieden. Maar aan de andere kant kan ik u geen garantie geven dat dit in de toekomst beter kan gaan, zeker als u uw wijzigingen geen duidelijke toelichting of uitleg geeft. Dit omdat ik al eerder zei: "Bij het gebruik van zo'n bewerkingssamenvatting of overlegpagina is het zo dat u de kans dat uw wijzigingen worden teruggedraaid kunt verminderen omdat u de vandalismecontroleurs makkelijker maakt om uw wijzigingen te controleren.". Daarom wil ik u verzoeken om daar aan te werken zodat dit in de toekomst makkelijker te vermijden is.
Met vriendelijke groet: Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 16 dec 2019 17:35 (CET)Reageren[reageer]

Deze overlegpagina hoort bij een anonieme gebruiker die nog geen account heeft aangemaakt, of het niet gebruikt. Daarom wordt het IP-adres ter identificatie gebruikt. Het is mogelijk dat meerdere personen hetzelfde IP-adres gebruiken. Mogelijk ontvangt u hier berichten die niet voor u bedoeld zijn. Als u dat wilt voorkomen, registreer u of meld u aan om verwarring met andere anonieme gebruikers te voorkomen.