Naar inhoud springen

Wikinieuws:Verwijderlijst

Uit Wikinieuws

Voor de eenvoud kunnen artikelen voor verwijdering/terugplaatsing voorgedragen worden op Wikinieuws:Verzoekpagina voor moderatoren

Stop Dit is een archiefpagina. Gelieve de inhoud niet te veranderen.

Deze pagina is bestemd voor het vermelden van artikelen die in hun geheel uit het systeem verwijderd kunnen worden. Dit kunnen artikelen zijn waarvan de inhoud verplaatst is, waar overbodige informatie op staat, waar geen informatie op staat, etcetera. Een artikel staat twee weken op deze lijst, voordat het door een moderator verwijderd wordt.

Als een artikel op deze lijst staat, is dat meestal geen bezwaar tegen het onderwerp zelf. Een verwijderd artikel kan later altijd weer opnieuw worden aangemaakt. Als een artikel naar uw idee ten onrechte op deze lijst staat of het wilt verbeteren, dan kan dat: Streep het artikel op deze lijst door (door <s> en </s> te gebruiken) en geef aan waarom u het artikel hebt doorgestreept. Het artikel zal dan niet verwijderd worden.

Langere discussies over het al dan niet verwijderen van een artikel zijn het meest op hun plaats op de talkpagina bij het betreffende artikel.

Plaats een nieuwe kandidaat voor verwijdering onderaan deze lijst, bij de dag van vandaag. Als het om volledige onzin gaat (of uw eigen fout), dan kan het onder de kandidaten voor directe verwijdering.

Een artikel dat definitief verwijderd is, wordt in het logboek verwijderde pagina's vermeld.

Gebruikte afkortingen

  • AUT: auteursrechten
  • GN: geen nieuws
  • PK: puberaal geklieder
  • WS: waarschuwing
  • ZB: zandbak

(Of geschreven in kleine letters).

Kandidaten verwijdering[bewerken]

De volgende lijst wordt automatisch gegenereerd door het plaatsen van {{weg}} op een artikel


Eventuele discussie hieronder

  • [[<artikelnaam>]] - <reden van verwijderingsnominatie> - ~~~~

Kandidaten directe verwijdering[bewerken]

De volgende lijst wordt automatisch gegenereerd door het plaatsen van {{nuweg}} op een artikelBij eventuele discussie: wijzig {{nuweg}} in {{weg}} op de betreffende pagina en voer de discussie als zijnde een gewone weg-nominatie.