Overleg categorie:Olympische Winterspelen, 2018

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

@De Wikischim: Zou het niet beter zijn om deze weer te verwijderen en Olympische artikelen allemaal in de bovenstaande categorie:Olympische Spelen terecht te laten komen? Dat vult hij zich elke spelen weer bovenaan aan met een paar artikelen en dan komt de categorie meer tot z'n recht denk ik. Ymnes (overleg) 1 feb 2018 18:59 (CET)

Ik heb eerlijk gezegd een voorkeur voor handhaven van de huidige situatie, onder meer omdat andere Wikiprojecten het ook zo doen. Nu lijkt het misschien nog wat overbodig, maar er is elke vier jaar een nieuwe editie van deze Spelen. Dan zijn deelcats bij uitstek handig voor de overzichtelijkheid. De Wikischim (overleg) 1 feb 2018 19:31 (CET)
@De Wikischim: Maar er zijn 2 versies per 4 jaar. Dat levert toch niet voldoende artikelen per categorie op? Ymnes (overleg) 1 feb 2018 19:38 (CET)
Net vond ik er iig al twee voor 2008. En sommige categorieën hier hebben zelfs maar één artikel. Sorry, maar ik zie het probleem niet echt. Categorie:Olympische Spelen is gewoon veel overzichtelijker met deze deelcats dan zonder. Daarbij, bijna alle andere Wikinews-versies doen het ook gewoon zo. De Wikischim (overleg) 1 feb 2018 19:41 (CET)
Er zijn inderdaad nognal veel linken naar andere projecten. Ymnes (overleg) 1 feb 2018 21:56 (CET)