Overleg:Vliegtuigongeluk Ethiopië-Kenia: 157 dodelijke slachtoffers

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Over de vijf doden met de Nederlandse nationaliteit[bewerken]

Daarnet wordt dit bericht op de radio tegengesproken, het zou niet om vijf Nederlanders maar om vijf Duitsers gaan. Mogelijk moet de titel dus weer worden aangepast. Het is bij dit soort heel-heet-van-de naald-onderwerpen zaak niet onmiddellijk met de eerste berichten in de media mee te gaan, die krijgen immers ook weleens onjuiste informatie. De Wikischim (overleg) 10 mrt 2019 16:03 (CET)

Ik heb dit gelezen maar ik wacht nog even af. Misschien wil jij een voorbehoud in het artikel zetten dat er ook een bewering is dat het Duitsers zouden kunnen zijn. Ymnes (overleg) 10 mrt 2019 16:28 (CET)
Ik heb de titel toch maar aangepast voor de zekerheid. Ymnes (overleg) 10 mrt 2019 16:41 (CET)

Categorieën[bewerken]

Ik vind het echt niet kunnen dat je dit deed terwijl je weet dat we daar beide anders over denken (we hebben er uitvoerig over overlegd). Ik krijg vaak onaardige verwijten van je, maar laat dit een voorbeeld zijn dat ik juist niet degene ben die hier zijn gelijk altijd krijgt. In de praktijk ben jij het, of omdat ik het maar laat zitten of omdat je iets stiekem alsnog doet zoals je wilt. Je gaf in elk geval aan dat je er een jaar niet meer over wilt overleggen. Prima, maar dat wil ook zeggen dat je een jaar lang niets kunt wijzigen waar ik voor heb gekozen. Ik vind je actie eigenlijk gewoon excuses waard. Ymnes (overleg) 18 mrt 2019 18:23 (CET)

Ga toch weg Ymnes. Bied jij je excuses eerst maar aan, of zo. Waarom, dat ga ik hier verder niet uitleggen. Bah, dit valt me aardig van je tegen. De Wikischim (overleg) 18 mrt 2019 18:30 (CET)
Nog een grote mond ook, terwijl je dit achter mijn rug om doet. Heb je dan geen schaamte? Zoiets kun je echt niet maken. Ymnes (overleg) 18 mrt 2019 18:31 (CET)