Naar inhoud springen

Stanley Menzo nu geen bondscoach van Suriname

Uit Wikinieuws
Kantoor van de Surinaamse Voetbalbond

21 mei 2018 

Na intensieve gesprekken zijn de trainer en oud doelman Stanley Menzo en bestuurders van Surinaamse Voetbal Bond zonder resultaat uit elkaar gegaan. De inzet, om Menzo als bondscoach naar Suriname te halen, slaagde niet. Volgens Menzo is de samenwerking uiteindelijk afgeketst vanwege zijn huidige gezinssituatie. Hierdoor had hij geen volledige invulling kunnen geven als bondscoach. Hij bracht het nieuws naar buiten in een gezamenlijke verklaring met SVB-voorzitter John Krishnadath.

Menzo wil al langer iets voor het Surinaamse voetbal betekenen. Hij heeft bijvoorbeeld ook de leiding over Suriprofs, een organisatie die voetbalinitiatieven in Suriname ondersteunt zoals de aanleg van minikunstgrasvelden en de organisatie van clincs.

In deze fase van de ontwikkeling van het Surinaamse voetbal was Menzo graag betrokken geweest. Hij ziet talent onder de beschikbare jeugdige voetballers en daarnaast zouden er nu grote stappen gemaakt kunnen worden vanwege de veranderingen bij de Noord-Amerikaanss en Caribische voetbalfederatie (CONCACAF).

Gerelateerd[bewerken]

Bronnen[bewerken]