Naar inhoud springen

Seriemoordenaar slaat opnieuw toe in Suffolk

Uit Wikinieuws

10 december 2006 

Een seriemoordenaar lijkt actief te zijn in het Britse Suffolk. Zondagmiddag trof een vrouw een derde lijk aan. De politie bevestigde zondagavond laat dat het wederom om een prostituee gaat en dat zij op zoek zijn naar een seriemoordenaar.

De politie kreeg zondagmiddag rond 16.00 uur Nederlandse tijd een melding van een lijk in Nacton, vlak bij Ipswich. Het lichaam werd in een bos aangetroffen door een wandelaar.

Secties op de eerste twee slachtoffers, de 25-jarige Gemma Adams en de 19-jarige Tania Nicol, maakte niet bekend hoe de jonge meisjes om het leven kwamen. Onderzoekers vonden geen bewijs voor verkrachting of enig ander letsel.

Tania Nicol verdween op 30 oktober en werd dood aangetroffen vlak bij Copdock Mill in Ipswich. Haar naakte lichaam werd vrijdag gevonden in een sloot, enkele kilometers van het centrum waar zij werkte als een prostituee.

Gemma Adams verdween op 15 november en werd op 2 december gevonden in dezelfde sloot waarin Tania Nicol werd aangetroffen. Ook zij werd naakt aangetroffen. De kleren van de twee meisjes zijn nog steeds niet gevonden.

Het laatste slachtoffer werd aan de andere kant van de stad gevonden en de Britse politie roept iedereen op om contact op te nemen met hen wanneer zij mogelijk informatie hebben. Ook mensen die een van de vrouwen op de avond van hun verdwijning zagen wordt gevraagd contact op te nemen.

Eventuele klanten van de vrouwen zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Andere prostituees wordt aangeraden om op hun hoede te zijn. In de recente jaren zijn er verschillende prostituees in vergelijkbare omstandigheden vermoord. Volgens de politie is er geen bewijs voor een mogelijk verband.

Gerelateerd[bewerken]