Overleg gebruiker:Fly-Man/2007

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nieuwe voorpagina[bewerken]

De test voor de nieuwe voorpagina is op zich een goed idee, maar het werkt niet goed genoeg als er te veel dagen zijn zonder nieuwsberichten. Helaas komt dat op nl.wikinews regelmatig voor. Mogelijk dat het in de toekomst voor nl.wikinews wel zou kunnen werken, maar nu helaas nog niet. HenkvD 4 jan 2007 11:13 (UTC)

Ik denk trouwens dat er een actualuseer knop moet worden toegevoegd. Vandaag 5 januari zie ik namelijk nog steed alleen 4 januari. HenkvD 5 jan 2007 11:04 (UTC)
Ik vind het bewegende logo niet echt geslaagd. Wat mij betreft mag het meer rust uitstralen. Bewegende elementen op een website, vooral een hoofdpagina wordt altijd sterk afgeraden. Jeroenvrp 16 jan 2007 18:25 (UTC)
Ik heb de actualiseer knop toegevoegd om de hierboven genoemde reden. Elke keer als ik hier kom (eens in de 1 a 2 dagen) blijkt de hoofdpagina niet up-to-date. Met een harde refresh (CTRL-F5) is het wel goed te krijgen, maar niet elke bezoeker zal dat doen. Ik mis de data van vandaag en/of gisteren. Soms is ook een datum van gisteren nog rood, die kan dan al wel aangemaakt zijn, maar was ten tijde van de de vorige refresh niet aanwezig. etc. etc. PS. vandaag was de pagina wel up-to-date. Waarschijnlijk heeft iemand de actualiseer knop gebruikt. Bedankt. HenkvD 23 jan 2007 19:19 (UTC)
Laten we nu niet vijandig doen tegen elkaar ;-) Die actualiseerknop vind ik niet echt een ingrijpende verandering, kan wmb wel blijven staan, is toch wel handig.
  • Ik vind de Actualiseer knop niet echt passen bij het sjabloon aangezien het sjabloon juist de mogelijkheid biedt voor nieuwe dingen. Ik kan er helaas weinig aan doen dat de Cacheservers van Wikipedia niet versneld cachen maar ik wacht in spanning de definitieve versie van het Sjabloon af. -- Fly-Man 28 jan 2007 00:30 (UTC)

Sjabloon:Linkerkolom geschiedenis[bewerken]

Flyman, je test met Sjabloon:Linkerkolom geschiedenis lijkt technisch te werken, nadat ik twee foutjes verwijderd heb. HenkvD 27 mei 2007 12:00 (UTC)