Overleg Wikinieuws:Te importeren pagina's

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Tijdspad?[bewerken]

Voor wanneer is de import gepland? Livenws (overleg) 26 aug 2017 20:04 (CEST)

Twee dingen moeten nog gebeuren. Er moet beleid komen omtrent de cc-by-sa-licentie. Ik moest dit eerst laten bezinken, maar geloof dat ik er nu wel aan toe ben. Het formuleren en de implementatie zijn niet zo groot als ik het in m'n hoofd had, althans zo lijkt me het nu. Dat moet middels een stemming bekrachtigd worden. Vervolgens moeten de voorwaarden/regels voor import geschreven worden, dit in stemming gebracht worden en dan moet de aanvraag bij de fabriquator neergelegd worden. Benodigd beleid over de cc-by-sa-licentie ontdekte ik later pas. Waar ik nog mee zit, is dat we dan misschien ongwild mensen stemrecht geven (5 artikelen, 100 bewerkingen, 31 dagentermijn). Ik ben er nog niet over uit hoe we die bewerkingen eruit filteren. Ymnes (overleg) 26 aug 2017 20:21 (CEST)
Dankje, ik zou zeggen schuif het maar op de lange baan als er zoveel werk aan verbonden is. Livenws (overleg) 26 aug 2017 20:31 (CEST)
Ik heb het heel druk gehad en was ook erg aan mijn vakantie toe. Ik pak het zeker nog op. Ymnes (overleg) 26 aug 2017 20:47 (CEST)