Bestand:Scan the World - Ugolino and His Sons.stl

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Oorspronkelijk bestand(5.120 × 2.880 pixels, bestandsgrootte: 64,15 MB, MIME-type: application/sla)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving

Beschrijving
English: This object is part of "Scan The World". Scan the World is a non-profit initiative introduced by MyMiniFactory, through which we are creating a digital archive of fully 3D printable sculptures, artworks and landmarks from across the globe for the public to access for free.
Datum 05/08/2014
Bron Eigen werk
Auteur Scan the World

Licentie

Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, maak het hierbij onder de volgende licentie beschikbaar:
w:nl:Creative Commons

Naamsvermelding Gelijk delen

Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal licentie.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • Naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werkt heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.

Wikimedia Foundation
De uploader van dit bestand heeft ingestemd met de 3D-patentlicentie van de Wikimedia Foundation: Dit bestand en alle 3D-objecten die in het bestand zijn afgebeeld, zijn beide mijn eigen werk. Ik verleen hierbij aan elke gebruiker, maker of distributeur van het object afgebeeld in het bestand een wereldwijde, royaltyvrije, volledig betaalde, niet-exclusieve, onherroepelijke en eeuwigdurende licentie zonder extra kosten onder een patent of octrooiaanvraag die ik nu bezit of in de toekomst dit bestand en alle 3D-objecten die in het bestand zijn afgebeeld en die anders inbreuk zouden maken op claims van octrooien die ik nu of in de toekomst zou hebben, zouden maken, hebben gemaakt, gebruiken, aanbieden om te verkopen, verkopen, importeren en distribueren.

Houd er rekening mee dat in het geval van verschillen in betekenis of interpretatie tussen de originele Engelse versie van deze licentie en een vertaling, de originele Engelse versie voorrang heeft.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie21 feb 2018 12:15Miniatuurafbeelding voor de versie van 21 feb 2018 om 12:155.120 × 2.880 (64,15 MB)JonathanbeckUser created page with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: