Naar inhoud springen

10 000 bezoekers op Putteke Winter in Harelbeke

Uit Wikinieuws
Klik hier om zelf een nieuwsartikel te schrijven.

2 december 2017 

10 000 bezoekers op Putteke Winter in Harelbeke

Een 10 000-tal mensen zakten vrijdagavond af naar De Gavers in Harelbeke. Het provinciaal domein was die avond veranderd in een feeëriek parcours met lichtjes en heel wat animatie. Bezoekers legden te voet een parcours van drie- en een halve kilometer af en konden genieten van heel wat moois onderweg.

De winterwandeling voerde langs mysterieuze figuren, vuurshows en wintervertellingen. Met een glas drinken in de hand, variërend van glühwein tot warme chocolademelk, kon er geluisterd worden naar liveacts.

Het evenement zag in 2002 het nachtlicht als buurtevenement in De Schorre in de provincie Antwerpen en breidde zich in de loop van de jaren uit naar meerdere locaties in Antwerpen en Vlaams en West-Brabant. Vorig jaar trokken ze bij elkaar 37 000 bezoekers, wat De Gavers tot een van de grotere edities maakt. Aan het recept wordt niets veranderd: het gaat om een goede sfeer en gezelligheid waarbij een sprookjesachtige winterwandeling gemaakt wordt op een landgoed dat voor de meesten al bekend terrein is.

Impressie

[bewerken]
Fotoreportage
Dit is een fotoreportage en bevat origineel journalisme.

Bronnen

[bewerken]