Naar inhoud springen

Soapster Jessica Falkholt doodverklaard maar nog in leven

Uit Wikinieuws
Klik hier om zelf een nieuwsartikel te schrijven.

11 januari 2018 

Soapster Jessica Falkholt doodverklaard maar nog in leven

Home and Away-ster Jessica Falkholt, die was betrokken bij een ongeluk dat het leven kostte van haar ouders en jongere zuster, is toch niet overleden nadat de apparatuur die haar in leven hield was uitgeschakeld. Verschillende Europese bronnen, waaronder de Irish Independent, beweerden dat zij wel was overleden, maar dit is door Australische bronnen tegengesproken. Falkholt verkeert nog wel in kritieke toestand.

Falkholt (29) was ernstig gewond geraakt op Tweede Kerstdag toen zij en haar familie onderweg waren naar de hoofdstad Sydney. Haar ouders Vivian (60) en Lars (69) kwamen direct om het leven. Haar zuster Annabelle (21) overleed drie dagen later. Ook de 50-jarige bestuurder van de andere auto die bij het ongeluk was betrokken kwam om het leven.

De begrafenissen van de familieleden vonden plaats op 10 januari. Falkholt verbleef toen nog in het St George Hospital waar zij in een kunstmatige coma werd gehouden. Op donderdag 11 januari werd besloten de apparatuur die haar in leven hield uit te zetten.

Falkholt speelde in 2016 de rol van Hope Morrisson in Home and Away. Ze had ook rollen in Tricky Business en Underbelly: Badness.

17 januari 2018 

Falkholt overleden

Jessica Falkholt is vanmorgen (lokale tijd) in het George Hospital in Sydney overleden. Het onderzoek naar het auto-ongeluk is nog gaande. Familieleden hebben gevraagd om hun privacy in deze moeilijke tijden te respecteren.[1]