Naar inhoud springen

Sjabloon:Waarschuwing

Uit Wikinieuws
Waarschuwing. Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikinieuws.
Beste bezoeker van Wikinieuws,
Uw computer heeft op het internet een IP-adres. U raadpleegt Wikinieuws anoniem en daarom is dit het enige dat we van u kennen. Doordat de adressen vaak opnieuw willekeurig worden uitgedeeld, kan het zijn dat u dit leest terwijl het vandalisme eerder door een ander gepleegd is. Ook kan het zijn dat u ongelukkigerwijs het nummer met een vandaal deelt. In dat geval wensen wij u van harte welkom als gebruiker van Wikinieuws.
Maar: als u iemand bent die bewust fouten of beledigende opmerkingen in artikelen op Wikinieuws maakte, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt voor u deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik zal dit adres geblokkeerd worden. U kunt dan niets meer wijzigen. Als er sprake is van ernstig vandalisme, kan tegelijk met het plaatsen van deze waarschuwing al een blokkade zijn uitgevoerd.
U kunt oefenen met de mogelijkheden van Wikinieuws in de Zandbak. Indien u aan het oefenen was in artikelen, kan het zijn dat dit oefenen als vandalisme werd gezien.
Wikinieuws hanteert bewust een zeer open filosofie waarbij iedereen, zelfs zonder registratie, informatie kan toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u van harte uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter snel verwijderd!De sjabloonbeschrijving hieronder wordt niet afgebeeld wanneer het sjabloon wordt geplaatst

Doel

Het waarschuwen van een IP-adres bij vandalisme.

Gebruik

{{Waarschuwing}}

of

{{Ws}}

Categorie

Het sjabloon voegt automatisch Categorie:Wikinieuws:Waarschuwing toe aan de gewaarschuwde gebruiker.