Naar inhoud springen

Ruzie tussen buschauffeurs loopt uit de hand

Uit Wikinieuws
Klik hier om zelf een nieuwsartikel te schrijven.

16 juli 2017 

Bussen in Paramaribo

Ruzie tussen buschauffeurs loopt uit de hand

In Centrum, een resort in Paramaribo, is een ruzie tussen twee buschauffeurs uit de hand gelopen. Een van hen belandde in de cel, de ander met een nekwond in het ziekenhuis. Ook raakte nog een voetganger gewond. De ruzie vond afgelopen maandag al plaats.

Het gaat om Jerrel H. (36) en Winston D. (32) die beide hun route tussen Paramaribo en Geyersvlijt hebben. De eerste reed de zijspiegel van de ander kapot en reed daarna door. De tweede riep hem later op de eindhalte ter verantwoording. Toen die niet op hem inging, rukte hij een zijspiegel van Jerrels bus en nam die met zich mee.

Toen Winston stapvoets wegreed, kwam Jerrel achter hem aan en stak hem met een scherp voorwerp in de nek. Winston verloor hierdoor de macht over het stuur en reed vervolgens tegen een stilstaand voertuig en een voetganger aan.

Winston is voor behandeling naar het Academische Ziekenhuis overgebracht en ligt daar onder politiebewaking. De voetganger werd ter plekke medisch behandeld. Jerrel werd later wegens zware mishandeling ingesloten toen hij zich op het politiebureau meldde.

Bronnen[bewerken]