Overleg gebruiker:Jeroen

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom[bewerken]

Hoi Jeroen, leuk je ook hier te zien. Chris 1 apr 2005 19:03 (UTC)


Bewegende logo op Hoofdpagina[bewerken]

Ik heb juist gekozen voor het bewegende logo om een meer dynamische Hoofdpagina te maken waar je oog direct getrokken wordt naar het Breaking News. Maar tot 6 februari is de Hoofdpagina in deze hoedanigheid te zien, daarna wordt er ge-evalueerd en nemen we alle opmerkingen mee -- Fly-Man 16 jan 2007 18:38 (UTC)
Bewegende plaatjes hebben niet veel te maken met dynamisch m.i., maar met onrustigheid. Op Wikipedia is er ook altijd een (terechte) grote weerstand tegen bewegende plaatjes. Nu is Wikinews geen Wikipedia, maar wat dit betreft is het een algemeen internetgebruik om op een hoofdpagina geen bewegende beelden te zetten. Trouwens is er nu geen breaking news, dus dan hoeft ie ook niet te bewegen. Ik kan me dus alleen indenken dat het beweegt wanneer er breaking news is en dan ook geen loop. We zullen zien wat anderen daar van vinden. Jeroenvrp 18 jan 2007 00:12 (UTC)

Afzetprocedure[bewerken]

Hallo,

Ik heb een afzetprocedure tegen u gestart. U kunt deze hier vinden Mijn reden hiervoor is : Niet maar actief op wikinews.

Met vriendelijke groet,

Sterkebakoverleg 17 mei 2008 14:33 (UTC)

Met het afzetten van inactieve moderatoren op WikiNews wordt WikiNews echt niet beter. --Jeroen 27 mei 2008 21:35 (UTC)
Knopjes zijn er voor om te gebruiken, niet om in de kast te laten verstoffen. De schijn-aanwezigheid van moderatoren kan de indruk wekken dat die aangesproken kunnen worden en meer. Romaine 28 mei 2008 00:13 (UTC)