Overleg gebruiker:80.201.54.125

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo anonieme gebruiker. Welkom bij Wikinews. Ik las je vragen op Sjabloon:Artikelen in ontwikkeling. Het is niet de bedoeling om vragen op dergelijke pagina's te stellen dus ik heb deze aldaar verwijderd.

Wikinews is een online nieuwsbron en is door iedereen vrij te raadplegen en door iedereen vrij te bewerken. We zijn nog maar kort geleden van start gegaan (28 januari 2005) dus het aantal gebruikers moet nog groeien.

De antwoorden op je vragen zijn:

  • Ja, iedereen wijzigt m.b.v. een p.c. en niet via gewone post
  • Er is geen abonnement nodig. Iedereen kan zich gratis aanmelden.
  • Ja, we zijn een soort krant op de computer
  • Er is geen redactie of iets dergelijks die wijzigingen moet goedkeuren voordat het geplaatst wordt. Iedere wijziging is direct zichtbaar. Wanneer een lezer iets ziet dat onjuist is of anderszins ongepast dan kan die dat gewoon aanpassen.
  • Van iedere wijziging is zichtbaar welke gebruiker dat heeft gedaan. Als je niet bent aangemeld dan is te zien vanaf welk IP-adres de wijziging is gedaan.

Probeer eens een artikel te schrijven. Wie weet bevalt het je? Chris 6 apr 2005 21:15 (UTC)

Welkom op deze overlegpagina

Start een overleg

Deze overlegpagina hoort bij een anonieme gebruiker die nog geen account heeft aangemaakt, of het niet gebruikt. Daarom wordt het IP-adres ter identificatie gebruikt. Het is mogelijk dat meerdere personen hetzelfde IP-adres gebruiken. Mogelijk ontvangt u hier berichten die niet voor u bedoeld zijn. Als u dat wilt voorkomen, registreer u of meld u aan om verwarring met andere anonieme gebruikers te voorkomen.