Naar inhoud springen

Medewerkster KFC Paramaribo omgebracht in de keuken

Uit Wikinieuws
Klik hier om zelf een nieuwsartikel te schrijven.

7 juli 2017 

Medewerkster KFC Paramaribo omgebracht in de keuken

Vanmorgen is een medewerker van Kentucky Fried Chicken in Paramaribo levenloos aangetroffen in de keuken van het restaurant. Er is sprake van een misdrijf.

Het slachtoffer is de 55-jarige Marjorie Willems die een leidinggevende functie had in het restaurant. Zij werd om 7:30 aangevallen toen zij het restaurant wilde openen. Haar collega's vonden haar bloedende lichaam daar en verkeren in shock.

Ze werd geslagen met een ijzeren staaf en een baco. De afdeling Forensische Opsporing voert het technische onderzoek uit. Het verdere onderzoek is door de politie overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het motief voor haar dood is onbekend. Ook is onduidelijk of er geld of goederen zijn ontvreemd. Volgens Dagblad De West zou een vrouwelijke collega zijn aangehouden op verdenking van het plegen van het misdrijf.

15 juli 2017 

Nadat de eerste verdachte een bekentenis heeft afgelegd, is een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een ex-medewerker van het KFC-filiaal.

5 november 2017 

De 22-jarige verdachte Chawilla R. zal morgen voor de vierde keer worden voorgeleid voor de rechter-commissaris. Er wordt gerekend op een verlening van het voorarrest. De verdachte werkt mee waardoor de zaak voorspoedig verloopt. Kort na de arrestatie heeft ze al bekend.

Bronnen

[bewerken]