Naar inhoud springen

Lentepunt-weekend in Tortonto II: Toronto Comicon 2018

Uit Wikinieuws
Personages uit de strip Valkyrie

19 maart 2018 

In het afgelopen weekend werd het Toronto Comicon (en) gehouden, een evenement dat zich richt op stripfiguren en popcultuur. Naast de Furnal Equinox was het een van de twee jaarlijks evenementen rondom het lentepunt. Dit tijdstip houdt in dat de dagen en nachten even lang zijn en vindt als exact tijdstip op woensdag 21 maart tussen de middag plaats.

Het evenement wordt jaarlijks bezocht door acteurs en andere bekendheden, verklede mensen en groepen, en producenten en handelaren. Er waren verschillende artiesten die vraag en antwoord-sessies hielden, onder wie Kristian Nairn (Hodor in Game of Thrones) en Eugene Brave Rock (en) (Chief Napi in Wonder Woman).

Andere sterren die het evenement dit weekend bezochten, zijn onder meer Joonas Suotamo (de nieuwe Chewbacca-acteur sinds Star Wars: Episode VII: The Force Awakens), Mitch Pileggi (FBI-assistent-drecteur Walter Skinner in The X-Files), Mara Wilson (Mathilda in Matilda en Natalie Hillard in Mrs. Doubtfire), Megan Follows (Anne of Green Gables en Queen Catherine in Reign) en Marina Sirtis (Deanna Troi in de serie Star Trek: The Next Generation).

Foto-impressie

[bewerken]
Personages
Beurs

Bronnen

[bewerken]
Wikinieuws-logo
Wikinieuws-logo
Dit artikel is een gedeeltelijke of complete vertaling van « Toronto Comicon celebrates characters from screen and page », afkomstig van Wikinieuws (en) onder licentie Creative Commons Attribution 2.5 in zijn versie van 19 maart 2018.
Originele fotoreportage
Dit artikel bevat originele foto's en eventueel originele journalistiek.