Naar inhoud springen

Ierse zangeres Dolores O'Riordan sterft op 46-jarige leeftijd

Uit Wikinieuws
Klik hier om zelf een nieuwsartikel te schrijven.
Dolores O'Riordan

17 januari 2018 
Ierse zangeres Dolores O'Riordan, van de rockband The Cranberries, sterft op 46-jarige leeftijd

Afgelopen maandag stierf op 46-jarige leeftijd in Londen de Ierse zangeres Dolores O'Riordan. Zij was zangeres van de Ierse rockband The Cranberries. Ze laat drie kinderen achter.

Volgens de Britse pers arriveerde Dolores O'Riordan onlangs in Londen voor een korte opnamesessie, toen ze plotseling stierf. Er zou geen sprake zijn van verdachte omstandigheden, volgens de politie.

De agent van de zangeres zei dat O'Riordan onverwachts stierf in Londen na haar aankomst bij de opnamesessie. "Familieleden staan ​​versteld van dit nieuws en vroegen om met rust gelaten te worden in deze moeilijke tijd", aldus de verklaring van O'Riordans familie. Op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram hebben vele beroemde en anonieme gebruikers hun condoleances uitgesproken.

Referenties[bewerken]

Bronnen[bewerken]

Wikinieuws-logo
Wikinieuws-logo
Dit artikel is een gedeeltelijke of complete vertaling van « Muere a los 46 años, la cantante irlandesa Dolores O'Riordan, vocalista de la banda de rock The Cranberries », afkomstig van Wikinieuws (pt) onder licentie Creative Commons Attribution 2.5 in zijn versie van 17 januari 2018.