Dieven gebruiken naakte vrouwen om mannen af te leiden

Uit Wikinieuws
Klik hier om zelf een nieuwsartikel te schrijven.

12 oktober 2006 

Dieven gebruiken naakte vrouwen om mannen af te leiden

De dieven worden vandaag de dag steeds slimmer. Sommige hebben al speciaal ontwikkelde scanners om autoalarmen te kraken, anderen gebruikte gewoon simpelweg kranen om de auto's mee te nemen. Maar de meest indrukwekkende roof vond pas plaats op een strand in Moskou. De daad was zo doordacht dat zelfs de slachtoffers toegaven dat ze onder de indruk waren.

De werkwijze van de criminelen was simpel maar doeltreffend. Het was een warme middag op het strand van Balashikh, aan de rivier van Moskou. De temperatuur steeg voor vele mannen aanzienlijk toen er drie zeer aantrekkelijke vrouwen arriveerde in een tereinwagen. Ze verlieten de auto en gingen richting het water, vervolgens trokken zij al hun kleren uit. De vrouwen begonnen in het water te spelen, lachten en trokken zo de aandacht van alle bezoekers.

En dat is nog niet alles, volgens getuigen gaven de meiden zelfs een kleine lesbische show... ze begonnen elkaar te wassen. Dit zorgde voor veel enthousiaste mannelijke gasten.

Terwijl de naakte, sexy vrouwen zichzelf verzamelde om een groep aanbidders, ging een groep dieven richting de auto's van de fans. Binnen 15 minuten werden tien auto's leeggeroofd en vier (zeer dure) auto's werden zelfs gestolen.

De drie zeer gewaarde gasten van de dag, tot de show voorbij was, vertrokken snel met hun auto in een onbekende richting.

De politie is op zoek naar beide de vrouwen en de auto maar volgens onderzoekers zal het zeer moeilijk zijn om te bewijzen dat de vrouwen betrokken zijn bij de roof; want uiteindelijk waren ze alleen simpelweg aan het "zwemmen."