Help:Een artikel schrijven: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
102 bytes verwijderd ,  3 jaar geleden
Label: bewerking met nieuwe wikitekstmodus
Label: bewerking met nieuwe wikitekstmodus
 
==== Toevoegen ====
Om een foto toe te voegen klik je in de artikel-editor op de afbeeldingsicoontje. enTik geefdaarna je dezoekterm of bestandsnaam vanin, kies de fotogewenste opafbeelding Commonsdie in de galerij wordt weergegeven en klik ten slotte op 'invoegen'.
 
MaakHet je gebruikinvoegen van afbeeldingen is nog eenvoudiger met de [[WikipediaWikinieuws:Visuele tekstverwerker|VisualVisuele Editortekstverwerker]] of de [[mediawikiwiki:2017_wikitext_editor|2017 wikitext editor]], dan is het nog eenvoudiger. Klik bovenaanop hetde lint op[[Speciaal:Voorkeuren#mw-prefsection-betafeatures|Betapagina]] ''InvoegenAutomatisch >alle Media''.nieuwe Tikbetafuncties daarna je zoekterm in, kies deinschakelen' gewensteom afbeeldingdeze diefunctie in dete galerij wordt weergegevenschakelen, en klik ten slotte op 'invoegen'opslaan.
 
Je kan de Visual Editor activeren door rechtsbovenaan je scherm op 'beta' te klikken en vervolgens de optie 'visueel bewerken' en/of 'nieuwe wikitekstmodus' aan te vinken, bevestigen doe je met 'opslaan'.
 
===Hoofdpagina===
3.691

bewerkingen

Navigatiemenu