Overleg gebruiker:Ymnes: verschil tussen versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geen verandering in de grootte ,  3 maanden geleden
k
Hoi Ymnes, hier is sprake van een klein misverstand: het artikel over de impeachment gaat m.n. over de uitspraak en die was pas afgelopen week. Ik heb het dus weer teruggezet in de lead. Dat andere artikel over de overstroming in India vind ik zelf net wat aan de matige kant om uit te lichten, ik heb het geschreven omdat ik vond dat Wikinieuws hier wel enige aandacht moest besteden gezien het aantal doden en de impact.
 
Overigens vind ik de nieuwe in [[Sjabloon:Nieuwsblok Nederlandstalige wereld uitgelicht]] wel een heel goede, fijn dat die rubriek eigenlijkeindelijk ook weer eens wordt bijgehouden door anderen. De laatste tijd deed ik het bijhouden van beide hoofdrubrieken bijna helemaal alleen, terwijl ik daar eigenlijk niet eens echt de tijd voor heb. Als zowel jij als Sneeuwvlakte hier de komende tijd weer wat meer vaste bijdragen zouden kunnen leveren...? [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim|overleg]]) 16 feb 2021 21:56 (CET)
:Bij deze heb ik mij in de datum vergist inderdaad, maar niet in het idee waar Wikinieuws voor staat. Ik vind echter wel dat we moeten benadrukken dat dit een nieuwswebsite is. Maakt eigenlijk niet uit hoe klein een nieuwsartikel is (als het maar een foto heeft): het moet meteen geplaatst worden als een leadbox-artikel ouder dan een dag is geworden. Bij het artikel over de rechtszaak tegen de avondklok blijft de nieuwswaarde nog een paar dagen geldig (tot en met vrijdag), dus dan is zo'n verplichting rekbaar. Maar de laatste tijd viel me al vaker op dat er veel te lang gewacht wordt. Dat is geen goede reclame en echt het belangrijkste verschil met Wikipedia. Daarnaast is het ook een mooie waardering en extra motivatie voor andere gebruikers (dan jij en ik) als hun artikel in de lead meegenomen wordt. En nieuwe mensen hebben we hard nodig. Nieuwswaarde bepalend laten zijn en motivatie, dus eigenlijk. Zou jij je daar ook hard voor willen maken? Want wij kunnen het niet alleen doen. (buiten de Wiki's om heb ik in het leven nu ook niet zoveel tijd en hou ik eigenlijk alleen de volglijsten bij) [[Gebruiker:Ymnes|Ymnes]] ([[Overleg gebruiker:Ymnes|overleg]]) 17 feb 2021 18:29 (CET)
 
19.089

bewerkingen

Navigatiemenu