Overleg gebruiker:De Telegraaf

Uit Wikinieuws
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Ongewenste gebruikersnaam
Dit is een bedrijfsnaam, zie website.

Deze gebruikersnaam voldoet niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Op Wikinieuws gebruiken we dezelfde criteria die op Wikipedia worden gebruikt. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u meerdere bewerkingen over een langere periode heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Tijd om dit project wat professioneler en aantrekkelijker te maken voor nieuwelingen.

Welkom[bewerken]

Welkom op nl.wikinews. De opmaak van de artikelen via Sjabloon:Krantenopmaak ziet er goed uit. Ik denk alleen dat het iets te hoog gegrepen is voor de beginnende wikinewsjournalist. Misschien kan het geïntegreerd worden met Sjabloon:Datum en Sjabloon:Bron en/of Sjabloon:Publiceer of zo....

HenkvD 5 jul 2007 21:38 (UTC)

Datumcategorieën[bewerken]

Beste Telegraaf. Ik zie dat je allelei datumcategorieën aanmaakt, zoals Categorie:31 augustus 2006. Er zijn nog veel andere ontbrekende cats, zie Speciaal:GevraagdeCategorieën. Ik begrijp dat je de rode categorievermeldingen wilt corrigeren, maar voor de werking van Wikinews zijn deze cats niet strikt nodig, en vrij zinloos werk om die elke dag bij te houden... HenkvD 6 jul 2007 19:19 (UTC)

Sjabloon:Archief[bewerken]

Misschien een goed idee om de volgende keer eerst even een melding te maken op de Overleg pagina van de gebruiker voordat je moord en brand gaat roepen over iets wat met overleg al vastgesteld was -- Fly-Man 15 jul 2007 14:01 (UTC)

Gebruikersnaam[bewerken]

Beste gebruiker De Telegraaf, je hebt een gebruikersnaam van een bedrijf. Dit is ongewenst. Mocht je nog een keer willen helpen, dan verzoek ik je een nieuwe gebruikersnaam te kiezen. Met vriendelijke groet, Ymnes (overleg) 5 aug 2017 18:45 (CEST)

Oh...en voor de helderheid, zie deze bewerking van mij, van een paar dagen geleden gedaan, kijk bovenaan je overlegpagina (of mijn bewerking) waarom ik die sjabloon toevoegde, zie ook de geschiedenis en de Sjabloon voor meer informatie en kijk onderaan de overlegpagina onder welke categorie jouw gebruikersnaam valt. Ik wens jou veel wijsheid met het kiezen van een gebruikersnaam, want die van jouw is een ongewenste gebruikersnaam, rede:dit is een bedrijfsnaam, zie website. Nieuwsgierige Gebruiker (overleg) 11 dec 2018 17:29 (CET)